Orange Romania cheama studentii si masteranzii la practica

Orange Romania a dat startul inscrierii studentilor si masteranzilor in cea de-a treia editie a programului de practica Orange First Step. Anul acesta programul cuprinde 3 sesiuni de practica, respectiv: sesiunea de Paste (2-30 aprilie), sesiunea de vara (iulie, august, septembrie) si sesiunea de Craciun (decembrie 2012). Pentru a se inscrie la prima sesiune din aprilie ce va avea loc in departamentul Retail, studentii si masteranzii trebuie sa se inscrie pana pe 2 martie 2012. Pe toata durata programului de practica, studentii vor fi asistati de un tutore care ii va ajuta sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, atat in relatia cu echipa, cat si cu clientii.

„Extinderea programului Orange First Step vine ca raspuns la numarul mare de solicitari primite din partea studentilor. Din interviurile pe care le-am avut cu acestia, am observat ca isi doresc sa participe la stagii de practica profesionala deoarece ii ajuta sa dobandeasca abilitati si competente specifice, sa isi largeasca reteaua de contacte pe plan profesional si sa se orienteze mai usor in alegerea unei profesii potrivite. In plus reprezinta o experienta valoroasa pe care o pot adauga in CV si care le va da pe viitor o sansa mai mare la angajare”, a declarat Ioana Marcu, HR Director, Orange Romania.

In cele doua editii Orange First Step desfasurate pana in prezent au fost selectati peste 140 de studenti si masteranzi care au incheiat cu succes programul de practica. Cea de-a doua editie Orange First Step a inclus in program 33 de magazine Orange din tara.

Pentru inscrieri si mai multe detalii, click aici

Investitia in educatie este una dintre prioritatile Orange de responsabilitate sociala corporativa. In plus fata de programul Orange First Step, compania mai organizeaza anual Orange Educational Program, un parteneriat de traditie cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, prin care studentii beneficiaza de burse si de cursuri de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.