Orange Romania, recunoscuta ca angajator de top pentru al treilea an consecutiv

CaptureOraOrange Romania a primit certificarea Top Employer Europe 2015, pentru mediul de lucru si posibilitatile de dezvoltare profesionala oferite angajatilor. Orange este singura companie de telecomunicatii din Romania ce obtine din partea institutului independent Top Employer Institute aceasta certificare, primita pentru al treilea an consecutiv. Pe langa managementul performantei, politica de compensatii si beneficii, dezvoltarea profesionala este una dintre cele mai importante directii ale strategiei Orange pentru angajati. Anul trecut Orange a lansat un program de consiliere in cariera, care va fi extins datorita numarului mare de solicitari. De asemenea, in 2014 Top_Employers_Europe_2015angajatii Orange au participat impreuna la aproximativ 11 880 de zile de training in cadrul programelor de dezvoltare profesionala.

CaptureMica„In fiecare an, Institutul Top Employer schimba standardele de evaluare, prin adaptarea acestora la cele mai bune practici internationale de pe piata muncii. Faptul ca am fost desemnati angajator de top pentru al treilea an consecutiv este dovada ca nu suntem doar una dintre cele mai bune companii pentru a incepe o cariera, dar si pentru a creste profesional. Prin studiile pe care le facem, dar si prin interactiunea noastra de zi cu zi, suntem atenti sa le oferim angajatilor cadrul prielnic pentru a lucra ca buni profesionisti si pentru a se dezvolta continuu, indiferent de pozitia pe care o au in companie.” a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange Romania.

Tot din 2014 peste 1600 de angajati Orange din Bucuresti lucreaza in cladirea Orange Skanska, o noua cladire de birouri de clasa A, care ofera numeroase facilitati pentru un mediu sanatos si conditii de munca ce respecta cele mai recente standarde.

Pentru a fi certificata Top Employer Europe, o companie trebuie sa primeasca aceasta distinctie in cel putin cinci tari in care este prezenta. Orange a primit certificarea in Romania si in alte 15 tari ale Grupului.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.