Orange sarbatoreste prin voluntariat 10 ani de la intrarea in Romania

Cu ocazia aniversarii a 10 ani pe piata din Romania, Orange sarbatoreste alaturi de angajati si de comunitate cu o initiativa ce completeaza programul intern de voluntariat „Tu pentru comunitate”, prin care acorda o zi libera pe an angajatilor care doresc sa se implice in astfel de actiuni. Acestia au acum la dispozitie o gama diversa de actiuni prin care pot contribui la dezvoltarea comunitatii, de la implicarea in proiecte culturale sau de mediu, pana la asistenta sociala pentru categorii defavorizate.

“Lista actiunilor de implicare sociala ramane deschisa. Astfel, chiar si ONG-urile pot veni cu propriile propuneri de actiuni pe care Orange sa le promoveze in cadrul companiei. ONG-urile interesate sa participe la programul „tu pentru comunitate” trebuie sa trimita informatiile de baza ale programului pe care il desfasoara: descriere, perioada de desfasurare, localitatea, numar limita de voluntari, perioada de inscriere si datele de contact”, spun reprezentantii Orange.

Pentru a simplifica procesul de inscriere si accesul la informatii, Orange a creat pentru angajati o aplicatie dedicata in care acestia gasesc doua categorii de proiecte la care se pot inscrie: cele sustinute de companie si cele organizate exclusiv de ONG-uri. In plus, angajatii pot nominaliza proiecte despre care au auzit si in care doresc sa se implice alaturi de colegi.

Aceasta initiativa face parte din strategia de responsabilitate sociala a companiei si incurajeaza voluntariatul.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.