Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Orange sustine comunitatea prin conectivitate si 400.000 de euro pentru echipamente medicale

Orange - Fiecare gest conteazaFundatia Orange a donat 400.000 de euro pentru Crucea Rosie Romana, pentru dotarea sectiilor de ATI cu aparate de ventilatie artificiala si achizitia de echipamente de protectie.

De asemenea, mai mult ca oricand, de conectivitate trebuie sa beneficieze si cei care isi risca viata si sanatatea in fiecare zi.

Astfel, tot personalul medical cat si cel auxiliar (asistente, infirmiere, etc), clienti Orange, care isi desfasoara activitatea in spitalele publice din prima linie destinate tratarii pacientilor afectati de noul coronavirus vor beneficia gratuit de internet nelimitat pe o perioada de doua luni. Acest beneficiu se acorda tuturor solicitarilor primite pana in data de 31 mai 2020, iar procedura de aplicare poate fi gasita pe pagina dedicata campaniei.

De asemenea, Orange directioneaza catre 55 de spitale publice de pe intreg teritoriul Romaniei, 330 de pachete formate din telefoane Samsung Galaxy A51 si SIM-uri cu resurse de voce si internet nelimitat valabile pe o perioada de 6 luni. Prin intermediul acestora, personalul medical isi va putea desfasura mai eficient activitatea si va putea comunica mai usor cu pacientii aflati la distanta sau cu alte cadre medicale.

liudmila-climoc-chief-executive-officer-orange-romania„Este randul nostru sa avem grija de cei care acum duc pe umerii lor o presiune imensa, responsabilitati cu impact uman si economic major. Pentru acest motiv, consideram ca este datoria noastra, a tuturor, sa sprijinim cadrele medicale in eforturile lor si sa le usuram misiunea de a face Romania bine. Actiunile de sprijin anuntate astazi de Orange si Fundatia Orange vizeaza in mod direct sectorul medical, insa au ecou in intreaga comunitate. Aparatura medicala este instrumentala medicilor, insa vitala pacientilor. Momentele dificile le depasim mai usor impreuna, de aceea, fiecare gest conteaza.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer al Orange Romania.

 Conectivitate pentru educatie

Prin intermediul platformei Digitaliada, Fundatia Orange sustine continuitatea procesului educational si comunicarea dintre profesori, elevi si parinti inca de la suspendarea cursurilor. Cu peste 10.000 de conturi noi, adaugate in mai putin de doua saptamani, sectiunea Invatare si testare online s-a dovedit  un instrument foarte util, alaturi de cele peste 2000 de resurse educationale, disponibile gratuit pe www.digitaliada.ro.

In plus, pe durata starii de urgenta, toti clientii Orange beneficiaza de trafic de date gratuit in platforma Digitaliada.

Pe langa resursele educationale din platforma Digitaliada, in perioada 26 martie – 14 aprilie Orange sustine o serie de webinare gratuite de programare in cadrul SuperCoders. Alaturi de trainerii din echipa Simplon Romania, copiii cu varste intre 10 si 14 ani isi vor dezvolta creativitatea si abilitatea de a scrie cod, dar si de a rezolva noi provocari cu ajutorul tehnologiei.

Informatii complete despre lista spitalelor beneficiare si a echipamentelor acordate pot fi gasite pe pagina dedicata din platforma de responsabilitate sociala a Orange, Pentru Maine.

Orange Fiecare gest conteaza_infografic

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...