Orange sustine studentii de la ASE sa puna in practica cunostintele teoretice

Peste 500 de studenti de la Academia de Studii Economice au participat de la inceputul anului universitar 2012 -2013 la prezentari, cursuri si workshopuri in cadrul Orange Educational Program. Astfel, tinerii au avut posibilitate sa inteleaga si sa observe cum pot fi aplicate cunostintele teoretice dobandite la facultate in situatii practice de business. In cadrul programului au fost sustinute diverse prezentari pe diverse teme, precum: dezvoltarea carierei si provocarile carora tinerii absolventi trebuie sa le faca fata atunci cand sunt in cautarea unui loc de munca, managementul proiectelor, procesele de achizitii sau dezvoltarea organizationala. Toate aceste actiuni au avut rolul de a oferi studentilor ocazia sa priveasca intr-un mod cat mai practic viitorul lor profesional, din perspectiva mediului de business. Urmatoarea prezentare va avea loc pe 15 martie si va trata teme financiare, cu accent pe activitati de trezorerie, iar in perioada urmatoare se va organiza un workshop pe tema managementul carierei.

„Orange investeste in tinerele generatii de absolventi prin programe educationale desfasurate in mai multe universitati din tara si din Bucuresti, oferindu-le acestora posibilitatea sa intre in contact inca din facultate cu cerintele si provocarile reale din mediul de business. Prin Orange Educational Program, ne propunem sa le oferim studentilor, intr-un mod transparent, acces la expertiza de business de care au nevoie pentru a se integra cat mai usor in mediul profesional”, a declarat Andreea Patrascu, Training & Organisational Development Manager la Orange Romania.

Orange va fi alaturi de studentii de la ASE si pe 11 aprilie, atunci cand Academia de Studii Economice aniverseaza 100 de ani de existenta. In acea zi, prin Orange Educational Program vor fi organizate workshop-uri si prezentari interactive, dar si un concurs cu premii care va provoca studentii sa contribuie cu idei care sa sustina inovatia si simplitatea in serviciile de telecomunicatii.

Orange Educational Program a fost lansat in parteneriat cu ASE in anul universitar 2011-2012 si a inclus workshop-uri si prezentari sustinute de experti din cadrul Orange Romania din diferite zone de business. Orange deruleaza proiecte specifice si pentru studentii Universitatii Politehnice Bucuresti in cadrul aceluiasi program educational, care a debutat acum 15 ani.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.