Orange transmite live experimente stiintifice pentru elevii si publicul larg din toata tara

saptamana-voluntariatului-orangeOrange Romania desfasoara cea de-a cincea editie a programului Saptamana Voluntariatului si invita elevii si publicul larg sa participe la 5 zile de experimente stiintifice distractive. Alaturi de expertii de la Fun Science, angajatii Orange vor desfasura experimente stiintifice in domenii variate – de la chimie sau fizica la astronomie sau mediul inconjurator, care vor fi transmise live, pe internet. Astfel, voluntarii Orange vor facilita si anul acesta accesul la educatie prin tehnologie pentru tot mai multi tineri din Romania. Acestia se vor bucura de o noua experienta de invatare prin care vor intelege, printr-o abordare practica, notiunile teoretice studiate la scoala.

Elevii, profesorii, parintii, precum si publicul larg sunt invitati sa participe la sesiunile de experimente ce vor avea loc in saptamana 14-18 noiembrie, in intervalul orar 11:00-13:00. Pentru a se putea conecta, acestia trebuie sa acceseze pagina proiectului , unde va fi publicat linkul catre transmisiunea in direct.

Utilizatorii vor avea nevoie de conexiune la internet, laptop/dispozitiv mobil si proiector, in cazul in care vor transmite catre un grup mai mare de beneficiari.

Veronica_Dogaru_Orange_RomaniaSi anul acesta ne propunem sa demonstram ca tehnologia poate sprijini educatia, de aceea aducem stiinta mai aproape de copii, intr-un mod distractiv si interactiv. Transmisia live ofera elevilor din Romania, aflati poate la sute de km distanta, ocazia de a participa la experimente stiintifice alaturi de noi. Voluntarii Orange sunt nerabdatori sa faca experimente si spera sa se bucure de o audienta cat mai mare”, a declarat Veronica Dogaru, Corporate Communications Manager la Orange Romania.

 

 

Programul experimentelor se regaseste pe website-ul Orange Romania. Oricine poate accesa transmisiunea live pentru a se bucura de experimentele stiintifice desfasurate de angajatii Orange.
Evenimentul este organizat de catre Orange Romania cu sprijinul Fun Science.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.