Orange trimite parintii la scoala pentru a fi in pas cu noile tehnologii

orange 2014Orange a demarat campania #parintilascoala, prin care aduna povestile tinerilor despre relatia parintilor sau rudelor cu tehnologia. Proiectul are rolul de a identifica dificultatile pe care le intampina cei nefamiliarizati cu utilizarea laptopului, a internetului, a cautarilor pe Google, utilizarea smartphone-urilor sau a retelelor sociale. Acest lucru se va realiza cu ajutorul utilizatorilor de social media si internet, prin intermediul povestilor personale. La finalul campaniei, Orange va sustine o tabara digitala pentru parinti, unde castigatorii vor avea ocazia sa afle de Orangela trainerii Orange raspunsuri la intrebari legate de tehnologie.

“Pentru a castiga un loc in tabara, utilizatorii de social media trebuie sa inscrie o poveste pe platforma dedicata pana pe 27 februarie, incurajandu-i pe cei dragi sa ii sustina cu voturi”, spun reprezentantii companiei.

Desemnarea parintilor castigatori si publicarea lor pe platforma va avea loc pe 2 martie, urmand ca tabara sa se desfasoare pe 14 si 15 martie 2015. Odata inregistrati, vizitatorii pot completa un scurt chestionar despre cum utilizeaza parintii si rudele internetul, cu ce frecventa si care sunt cel mai des intalnite intrebari despre accesul online.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.