Organizatia Second Chance si AISB hranesc 1.000 de oameni

Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB) sustine organizatia Second Chance in a le oferi locuitorilor din Berceni – Prahova  sansa la o viata mai buna.  Elevii AISB au fost incurajati sa participe la cumpararea de produse alimentare care sa fie impartite locuitorilor din Berceni. Unii dintre ei au organizat licitatii cu prajituri de vanzare pentru a strange fonduri, iar altii si-au donat banii de buzunar.  In fiecare clasa au fost amplasate “barometre de colectare” concepute de elevi pentru a consemna cantitatea de alimente stranse.

La final, un numar impresionant de 6.000 de produse au fost colectate de la elevii scolii primare si secundare. Peste 1.000 de oameni vor beneficia de aceste produse.

“Actiunea de strangere de alimente pentru locuitorii din Berceni a devenit o traditie a Scolii Americane Internationale din Bucuresti. Evenimentul din acest an a fost legat de alta actiune traditionala a școlii, Festivalul Recoltei, un eveniment marcat de spiritul darniciei fata de cei care au nevoie de sprijin”, a declarat Janice Myles, coordonatorul  programelor de servicii pentru comunitate al scolii elementare.

Organizatia Second Chance organizeaza in fiecare an un o masa de Craciun pentru locuitorii din localitatea Berceni-Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.