CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

OSCAR Downstream a susținut plantarea a 3 hectare de pădure, în ziua în care planeta a sărbătorit Ora Pământului

OSCAR Downstream s-a alăturat inițiativei Plantăm fapte bune în România, susținând financiar împădurirea a 3 hectare de pădure în localitatea Cenei, din județul Timiș în ziua în care planeta a sărbătorit Ora Pământului.

Pe 23 martie, angajații OSCAR Downstream s-au alăturat echipei Plantăm fapte bune în România pentru a planta 15.000 de puieți de sălcioară, mojdrean și arțar tătăresc. Evenimentul a început la primele ore ale dimineții cu o sesiune de instructaj despre tehnica de plantare corectă și informații utile despre modul în care funcționează ecosistemul forestier. Au urmat apoi circa 3 ore de lucru în echipe de câte 2-3 voluntari, asistați de inginerii silvici din cadrul organizației gazdă.

„Cu ocazia Orei Pământului ne dorim să creștem nivelul de conștientizare asupra problemelor de mediu care ne afectează pe toți. Am demarat această acțiune pe un teren care a prins dintr-o dată viață și care va deveni, peste câțiva ani, pădure”, a declarat Nicolae Bănică, CEO OSCAR Downstream.

„Am crescut în această regiune și mă leagă multe amintiri frumoase de pădurile de la Cenei. Comuniunea cu natura este foarte importantă pentru oamenii din zonă și mă bucur că am participat la această acțiune de împădurire’’, a menționat Manuel Stănescu, Area Sales Manager OSCAR Downstream.

Acțiunea de la Cenei continuă tradiția OSCAR Downstream de voluntariat și implicare civică în comunitățile în care compania își desfășoară activitatea. Printre inițiativele recente se mai numără acțiunea de renovare a liceului Sextil Pușcariu din Bran, județul Brașov, și acțiunea de renovare, dotare și decorare a școlii gimnaziale și a grădiniței din localitatea Drașov, Jud. Alba.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.