CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

OSCAR Downstream a fost recunoscută „Best Managed Companies”, o inițiativă Deloitte Private

OSCAR Downstream, cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, a primit certificarea Deloitte „Best Managed Companies”, inițiată de Deloitte Private, alăturându-se campionilor care duc excelența antreprenorială românească la standarde internaționale.

Romania Best Managed Companies este un program Deloitte Private, derulat în parteneriat cu Banca Transilvania, Bursa de Valori București și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Programul implică un proces riguros de evaluare pe baza unei metodologii internaționale, iar certificarea Best Managed este acordată de un juriu independent.

Juriul din acest an a fost format din Radu Hanga – Președinte, Bursa de Valori București; Cristian Popa
– Membru al Consiliului de Administrație, Banca Națională a României; Cristian Nacu – Senior Country
Officer, International Finance Corporation; și Profesor univ. Dr. Dorel Mihai Paraschiv – Prorector,
Academia de Studii Economice.

„Este o onoare să primim această recunoaștere, care confirmă că OSCAR Downstream este un business sănătos și un partener de încredere. OSCAR Downstream a fost, de la început, challengerul de pe piața distribuției de carburant din România. De peste 22 de ani, concurăm cu succes cu multinaționalele și ne punem amprenta pe una dintre cele mai competitive și strategice
piețe din lume. Nu am fi putut face asta decât printr-o aliniere asumată la bunele practici internaționale și prin perfecționare continuă. Am primit multe confirmări, pe parcursul acestui proces de evaluare, dar ne-am luat și teme de lucru pe care le vom aprofunda și le vom aplica în acest an, care este unul foarte important pentru noi”, a declarat Nicolae Bănică, CEO OSCAR Downstream.

21 de companii antreprenoriale romanesti, cu o cifra de afaceri cumulata de 2,7 miliarde de euro in 2022 si un total de aproape 8.000 de angajati, au primit certificarea Deloitte „Best Managed Companies” pentru performanta manageriala analizata prin raportare la bunele practici internationale, la finalul celei de-a doua editii a programului Best Managed Companies Romania.


Aflată în top 5 jucători din piața distribuției de carburant, OSCAR Downstream are un portofoliu de
peste 5.000 de clienți din industrii cheie, precum transport, construcții, industrie sau agricultură.
Compania are una dintre cele mai mari capacități de depozitare din țară, de 70.000 mc și o flotă proprie
de transport de peste 80 de autocisterne. În acest an, compania își va consolida lanțul logistic integrat printr-o nouă investiție greenfield în capacitatea sa de depozitare și mărirea flotei la peste 100 de autocisterne.
În paralel, OSCAR Downstream se pregătește să intre pe piața de retail cu benzinăriile proprii, primele stații urmând să fie operaționale până la finalul lui 2024.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.