OSCAR Downstream:  Peste 1400 de participanți au alergat la prima ediție a cross-ului caritabil Run for Heroes

Prima Cursă cu Supereroi din România, organizată de OSCAR Downstream, a generat entuziasm neașteptat. Peste 1400 de copii, adulți și persoane cu dizabilități au alergat în sprijinul campaniei Run for Heroes – fueled by OSCAR, o campanie de conștientizare și eliminare a stigmei legate de sănătatea mintală.

Cea mai populară cursă a fost, de departe, cea pentru familiile cu copii sub 16 ani, care a aliniat la start 400 de copii, însoțiți de părinții lor. Cei mai mulți participanți au venit la linia de start costumați în super-eroii emblematici ai zilelor noastre.

În același timp, și persoane cu dizabilități s-au înscris și au participat în mod gratuit la cursa de 1Km Persoane cu dizabilități, pe un traseu adaptat.

Cursa de 7Km în jurul lacului Herăstrău, dedicată alergătorilor de anduranță, a aliniat la start peste 700 de participanți. La proba Masculin, câștigătorul Alexandru Corneschi a finalizat traseul în 0:22:49, în timp ce la proba Feminin Irina Popa a finalizat cursa cu un timp de 0:27:17.

„Felicitări tuturor participanților! Ne bucurăm că s-a răspuns într-un număr atât de mare invitației noastre. Energia, voia bună și atitudinea de Supererou au animat, sâmbătă, aleile din Parcul Herăstrău și ne-au dat încredere că se formează, sub ochii noștri, o nouă comunitate. Run for Heroes – fueled by OSCAR este o inițiativă care ia atitudine și spune NU stereotipurilor, discriminării și prejudecăților sociale legate de sănătatea mintală. Le mulțumim partenerilor de la Centrul Social de Psihoterapie TFH (Together for Humanity) – ei înșiși niște super-eroi pentru pacienții cu care lucrează, pentru munca pe care o depun în fiecare zi. Împreună cu ei și cu acești oameni minunați care au alergat alături de noi, pe 15 iunie, putem să facem diferența în viața celor care se confruntă cu astfel de provocări”, a declarat Nicolae Bănică, CEO OSCAR Downstream.

Run for Heroes (https://www.runforheroes.ro) este cea mai recentă inițiativă de implicare civică prin care OSCAR Downstream, cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, contribuie la construirea unui viitor sustenabil. Compania își propune să crească acest proiect de la an la an, pentru că sustenabilitatea autentică începe cu o societate sănătoasă, atât din punct de vedere fizic, cât și mintal.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.