OTP Bank a donat peste 2.000 de carti elevilor din mediul rural

Prin intermediul campaniei nationale de responsabilitate sociala „Dreptul de a Citi”, OTP Bank Romania a dotat cu peste 2.000 de carti o scoala din judetul Bihor. In acest fel, OTP Bank incearca sa faciliteze accesul la lectura elevilor din clasele primare si gimnaziale din scolile din mediul rural. In cei peste trei ani de campanie, OTP Bank a donat mai mult de 103.000 de carti catre 165 de scoli rurale, redand, astfel, bucuria de a citi unui numar mai mare de 31.000 de copii. Initiativa OTP Bank Romania se desfasoara in parteneriat cu Ministerului Educatiei Nationale.

“Credem cu tarie ca fiecare dintre noi poate contribui la schimbarea in mai bine a societatii. Ne-am dedicat unei cauze care va avea rezultate pe termen lung – facilitarea accesului la lectura. Cei mai multi dintre noi au preluat din carti valorile care ii ghideaza astazi, de aceea constientizam cat de important este sa citim. Dar, din pacate, pentru un numar mare de copii, cartile sunt un lux pe care nu si-l pot permite. Vrem sa ne indreptam catre acesti copii si sa le redam Dreptul de a Citi, cu ajutorul tuturor celor care cred in importanta acestei valori”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank Romania.

Prin intermediul campaniei „Dreptul de a Citi”, OTP Bank doneaza direct scolilor defavorizate din mediul rural colectii de carti adresate elevilor din clasele I-VIII.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.