OTP BANK: “Dreptul de a Citi” a ajuns in aproape 100 de scoli din mediul rural

In cadrul campaniei nationale de responsabilitate sociala „Dreptul de a Citi”, derulata de OTP Bank Romania, alte 10 scoli din mediul rural vor beneficia de carti. Toate cele 10 scoli, din judetele Neamt, Dolj, Hunedoara, Covasna, Satu Mare, Harghita, Timis, Bihor si Mures, au fost incluse in program ca urmare a propunerilor facute de sustinatorii campaniei. Asta dupa ce in luna septembrie alte 15 scoli au beneficiat de carti pentru elevi.

Campania a fost demarata in 2010 si pana in prezent a avut ca rezultat dotarea a 98 de scoli cu mai mult de 69.000 de carti, redand, astfel, bucuria de a citi la peste 17.240 de copii. Initiativa sociala a OTP Bank Romania se desfasoara in parteneriat cu Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

„Am luat in serios inceperea anului scolar si nevoia copiilor de a gasi din prima zi cartile necesare construirii unui viitor.  In mai putin de o luna, prin campania “Dreptul de a Citi” OTP Bank Romania a reusit sa le ofere sansa la un viitor mai bun copiilor din 25 de scoli, situate in diferite judete ale tarii. Ne propunem ca pana la sfarsitul anului sa mai redam sansa la lectura elevilor din alte scoli defavorizate din mediul rural”, a declarat László Diósi,  CEO al OTP Bank Romania.

Prin intermediul campaniei „Dreptul de a Citi”, OTP Bank doneaza direct scolilor defavorizate din mediul rural colectii de carti adresate elevilor din clasele I-VIII.  Cea de-a doua componenta a campaniei presupune colectarea de carti in toate cele 100 de unitati ale bancii si in Librariile Humanitas, partenere in acest proiect.

Despre companie

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 12 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1.500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.