OTP Bank Romania: 700 de elevi au beneficiat de cursuri gratuite de educatie financiara

OTP Bank- dreptul la educatieOTP Bank Romania continua sa se implice in proiecte de educatie, ca parte din angajamentul companiei de a sustine dezvoltarea tinerilor. Astfel, pe parcursul anului scolar care tocmai a trecut, 700 de tineri din 20 licee, din Bucuresti si din tara, au participat la cursurile gratuite de educatie financiara sustinute de trainerii Fundatiei „Dreptul la Educatie”, un proiect strategic al OTP Bank Romania. Cursurile au fost primite cu entuziasm atat de liceeni, cat si de cadrele didactice si parinti, care s-au declarat incantati de intitiativa. Profesorii au apreciat informatia bine structurata si abordarea prietenoasa, care i-a incurajat pe tineri sa fie comunicativi si dezinvolti, iar parintii au transmis un feedback pozitiv, considerand cursurile benefice pentru tineri.

László_Diósi_CEO_OTP_Bank_RomaniaCredem cu tarie in necesitatea dezvoltarii educatiei financiare a noii generatii. In acest sens, la finalul anului 2014, am lansat oficial Fundatia „Dreptul la Educatie”, un proiect strategic al OTP Bank prin care promovam o atitudine financiara responsabila in randul tinerilor. De altfel, am sustinut intotdeauna importanta investitiei in educatie, atat prin proiectul „Dreptul de a Citi”, cat si prin parteneriate strategice cu Universitati din toata tara”, a declarat László Diósi – CEO, OTP Bank Romania si Presedinte al Fundatiei ’’Dreptul la Educatie’’.

La finalul celor 50 de sesiuni de training, organizate in 11 orase din 8 judete, a fost alcatuit un top al asteptarilor tinerilor in ceea ce priveste cursurile: sa invete ceva nou in domeniul financiar, distrandu-se; sa isi gestioneze banii de buzunar; sa isi exprime liber parerile si sa comunice deschis; sa construiasca un dialog cu trainerul; sa lucreze in echipa. Adolescentii au evaluat sesiunea de training ca o experienta care vine in sprijinul dezvoltarii lor personale si profesionale.

Fundatia “Dreptul la Educatie”, prin brandul educational OK Center, urmareste dezvoltarea aptitudinilor financiare, economice si manageriale in randul liceenilor. In cadrul sesiunilor de training sunt prezentate concepte economice si financiare de baza, intr-un limbaj adaptat varstei tinerilor. Metodele predagogice utilizate se bazeaza pe interactiune si reunesc concepte din psihologie, comunicare si marketing.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.