Padurea Transilvania a fost plantata in doar patru ore, de 1.500 de voluntari

Padurea Transilvania -Banca Transilvania si Asociatia Tasuleasa Social au organizat, recent, cea mai mare actiune de impadurire din zona Transilvania: plantarea Padurii Transilvania. Au participat 1.500 de voluntari, care au impadurit cu 40.000 de puieti de salcam si frasin, in doar patru ore, o suprafata de 10 hectare in comuna Budesti-Fanate, situata la 10 km de Cluj-Napoca. Printre voluntari s-au numarat inclusiv angajati ai Grupului Financiar Banca Transilvania, adolescenti din cadrul fundatiei BT – Clujul Are Suflet, dar si ZPadurea Transilvania - Zan BTanul BT. Budesti-Fanate este una dintre dintre cele mai sarace comune din Transilvania privind suprafata impadurita, aceasta fiind in prezent de doar 4%.

Ömer Tetik, director general al Bancii Transilvania“Am participat si eu, impreuna cu familia mea, la plantarea Padurii Transilvania. Am vrut sa fiu un exemplu personal, in primul rand pentru copiii mei. Sunt placut impresionat de numarul foarte mare de voluntari, dublu fata de cel estimat, dar si de faptul ca, in cea mai mare parte, acestia erau foarte tineri. Multumesc participantilor, Asociatiei Tasuleasa Social si autoritatilor locale”, a declarat Ömer Tetik, directorul general al Bancii Transilvania.

Plantarea Padurii Transilvania se inscrie in seria de actiuni organizate de BT pentru a marca aniversarea a 20 de ani de activitate.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.