PALPLAST sustine reabilitarea caselor in care traiesc tineri cu dizabilitati

Palplast Sibiu, membra a Grupului Rompetrol, a donat 600 de metri  de teava Fundatiei  Motivation pentru modernizarea instalatiei de alimentare cu apa a caselor de tip familial din Bragadiru si Cornetu.  In aceste locuinte traiesc 27 de copii cu dizabilitati. O alta parte a proiectului sustinut de Palplast vizeaza  realizarea unui sistem de irigatii pentru serele in care tinerii pot cultiva si produce diverse legume.

„Consideram ca fiecare dintre noi, oameni sau companii, are datoria morala de a sustine dezvoltarea tinerilor, de a le oferi acces si sprijin pentru a trai si a se dezvolta in conditii normale si decente. Apreciem initiativa Fundatiei Motivation care incearca sa le ofere copiilor proveniti din institutii de stat o viata cat mai aproape de familie”, a declarat Dragos Oprea, director general al Palplast.

Copii si tinerii din casele fundatiei au fost dezinstitutionalizati din centre de Plasament prin Proiectul IMPACT Romania, intiat in 2002. Prin acest proiect Fundatia Motivation si-a propus sa transfere 22 de copii cu dizabilitati severe din Centrul de Plasament Tancabesti  in case de tip familial si sa le ofere servicii de sprijin pentru a imbunatati calitatea vietii lor.

Pentru mai multe informatii despre activitatile Fundatiei Motivation, click aici

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.