Panasonic: Programul educational Eco Kids a atras peste 7.000 de elevi

Programului educational Eco Kids, derulat de Panasonic in Romania, a atras peste 7000 de elevi din 40 de scoli, amplasate in 11 orase ale tarii. Totodata, mai mult de 350 de cadre didactice si-au unit eforturile alaturi de Panasonic pentru a invata copiii sa actioneze in mod responsabil si pentru a proteja mediul inconjurator. Astfel, din peste 1.600 de jurnale Eco jurizate in Romania, castigatorii din acest an sunt Ada Ciontu din Bucuresti – primul loc, Andreea Patarlageanu din Bucuresti – locul al doilea si Alexia Ariadna Pana din Ploiesti – locul al treilea. Datorita talentului si creativitatii sale, Ada Ciontu a fost aleasa castigatoarea Panasonic Eco Kids 2013 in Romania, de catre un juriu international.

“Suntem extrem de incantati de rezultatele programului Eco Kids din acest an. Faptul ca peste 7.000 de elevi s-au implicat in programul nostru, arata interesul major pe care copiii si profesorii il au fata de mediul inconjurator, inovatie, incalzirea globala si despre modul de viata eco. Copiii sunt viitorul nostru si in mainile lor se afla speranta pentru o lume mai buna. Vazand entuziasmul lor putem spune ca suntem pe maini bune”, a declarat Stefan Ichim, Country Manager Panasonic Romania.

In acest an, programul international a fost lansat in 19 tari cu scopul de a oferi copiilor din intreaga lume oportunitati de educatie eco pentru a ajuta la dezvoltarea liderilor eco de maine.

Obiectivul Panasonic este sa devina Compania Inovatoare si Verde numarul 1 in industria de electronice pana la implinirea a 100 de ani de la infiintarea corporatiei, in 2018. Potrivit reprezentantilor companiei, Panasonic imbina coantributiile de mediu cu dezvoltarea business-ului, dar si cu oferirea de programe educationale de mediu pentru 2 milioane de copii. De la inceperea programului in 2009 numarul total al elevilor participanti in programul educational dezvoltat de principalul producator de electronice din Japonia si de organizatia neguvernamentala FEE (Foundation for Environmental Education) a depasit 1 milion de copii si a reusi sa creasca constientizearea problemelor de mediu in randul elevilor din lumea intreaga.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.