Paravion.ro va dubla fiecare euro donat de turisti pentru victimele cutremurului din Nepal

paravion-nepal-alex-gavanParavion.ro se alatura campaniei ”Bucurie pentru Nepal”, initiata de alpinistul roman Alex Gavan. Turistii care aleg servicii turistice de pe Paravion.ro sunt incurajati sa doneze 1 euro la fiecare achizitie, suma care va fi dublata de agentie si va intra in contul destinat reconstructiei scolilor distruse de cutremurul din 25 aprilie 2015, din Nepal. Incepand cu luna aceasta, la fiecare pachet de vacanta, serviciu de cazare sau bilet de avion achizitionat de pe Paravion.ro, clientii sunt incurajati sa doneze 1 euro, urmand ca suma sa fie echivalata de agentie, iar fondurile donate prin Paravion.ro sa fie folosite in totalitate pentru reconstructia comunitatilor isolate din Nepal, distruse in urma tragediei din 25 aprilie.

Remus Visan, Managin Director Paravion.roPentru noi, calatoriile inseamna bucurie. Pentru Nepal, bucuria inseamna un nou inceput, prin reconstructia de la zero a unei comunitati lovite de natura. Suntem mandri de initiativa lui Alex, consideram ca empatia si compasiunea nu au niciun fel de granita, si ii indemnam pe toti romanii sa ofere putin din bucuria lor copiilor din Nepal”, a declarat Remus Visan, Managin Director Paravion.ro.

Turistii care doresc sa doneze pentru reconstructia comunitatilor isolate din Nepal vor avea la dispozitie aceasta optiune, prezentata ca serviciu aditional, inainte de finalizarea platii pentru serviciile turistice achizitionate de pe Paravion.ro. Toti cei care doresc sa contribuie o pot face inclusiv pe platforma campaniei, prin SMS la numarul 8826, pana in 31 iulie, sauprin transfer bancar, inclusiv dupa aceasta data.

Campania ”Bucurie pentru Nepal”/ ”Joy for Nepal” a fost lansata in 19 mai 2015, dupa ce cutremurul care a distrus aceasta tara, pe 25 aprilie 2015, l-a surprinspe Alex Gavan in Tabara de Baza de pe Everest/Lhotse, in timpul expeditiei sale pentru a urca varful Lhotse (8516m). Campania urmareste strangerea de fonduri pentru a contribui la reconstructia comunitatilor izolate din Nepal, cu precadere a scolilor distruse de cutremur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.