Paravion vrea sa-si neutralizeze emisiile de dioxid de carbon in urmatorii trei ani

ParavionParavion a semnat un acord cu ALLCOT Group din Elvetia pentru a-si calcula amprenta de CO2 si a-si compensa emisiile de dioxid de carbon pentru urmatorii trei ani. Astfel, Paravion devine prima companie de profil de pe piata locala care isi neutralizeaza emisiile de dioxid de carbon. O agentie de turism cu 50 de angajati genereaza, de regula, aproximativ 30 de tone de CO2, cea mai mare parte din emisii provenind din folosirea energiei electrice si termice pentru birouri, dar si din calatoriile de afaceri, care sunt inevitabile.

Remus Visan, Managin Director Paravion.roSuntem incantati ca Paravion Romania a semnat acest acord important cu ALLCOT pentru a-si calcula si reduce emisiile de CO2. Suntem constienti de schimbarile climatice care ne afecteaza pe toti si dorim sa demonstram prin actiunile noastre ca ne pasa de mediul in care traim. Intentia noastra este sa oferim si clientilor posibilitatea sa zboare sau sa se cazeze cu emisii de carbon reduse, prin implementarea unui sistem online de calculare a amprentei de carbon pentru fiecare zbor sau rezervare de hotel”, a declarat Remus Visan, Managing Director Paravion.

Reducerile de emisii alese pentru a compensa emisiile de gaze cu efect de sera generate de Paravion provin dintr-un proiect de carbon, verificat de catre organizatia independent Verified Carbon Standard (VCS). Proiectul Paravion de compensare a emisiilor de CO2 a fost implementat in Romania cu ajutorul Carbon Expert, partener oficial ALLCOT pentru Europa de Est.

Romania nu va fi singura tara in care Paravion va implementa aceasta masura de neutralizare a emisiilor de dioxid de carbon. Astfel, parteneriatul urmeaza sa fie extins si in celelalte tari in care compania opereaza, precum Turcia Ungaria, Bulgaria, Cipru si Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.