Park(ing)Day a adunat mii de bucuresteni la iarba verde

Mii de bucuresteni au calcat pe spatiul verde amplasat in doua parcari din Capitala, care au fost transformate peste noapte in parculete si redate pietonilor, in cadrul evenimentului Park(ing)Day, organizat de RFI Romania. Cea de-a treia editie a PARK(ing) Day a avut in vedere, si in acest an, doua zone aglomerate ale Bucurestiului. Astfel, o locatie a vizat zona zero a aglomeratiei Capitalei, respectiv parcarea Unirii, iar cea de-a doua a fost amenajata intr-un loc emblematic pentru bucuresteni, Centrul Vechi – chiar pe strada Lipscani.

“Daca in primele doua editii ale evenimentului PARK(ing) Day vremea a tinut cu noi, pentru cea de-a treia, ploaia a fost cea care i-a tinut departe pe bucureştenii care ar fi dorit sa se relaxeze la iarba verde, in parcare. Chiar si asa, in reprizele de pauza ale ploii, cei care au trecut prin zonele Unirii si Lipscani s-au oprit cateva minute pentru o minirepriza de baschet sau un joc de badminton. Pe 21 septembrie, in toata lumea s-a dat ora exacta pentru revendicarea spatiilor verzi din marile aglomeratii urbane, iar tara noastra face si ea parte din acest manifest global”, spun organizatorii evenimentului.

Echipa RFI Romania a fost prezenta pe toata durata evenimentului la iarba verde, in parcare, asteptand momentele in care a putut lua cu asalt, impreuna cu bucurestenii, parculetele nou create.

Editia PARK(ing) Day de anul acesta a fost sustinuta de Arcub,  ApaNova Bucuresti, Mira Telecom, Romprest, Gazonul.ro, Carrefour Romania si Intersport.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.