ParkLake: Gardul centrului comercial a fost pictat de 150 de copiii si 3 street-artisti romani

ParkLake Duminca Micilor Artisti_00_2014ParkLake gazduieste pe gardul sau o opera de arta stradala de 300 de metri patrati. Lucrarea a fost realizata de trei street-artisti romani: Irlo, Kero si Obie si 150 de elevi din clasele V-VIII, din cadrul scolilor gimnaziale din sectorul 3 sub coordonarea artistului Mihai Zgondoiu. Lucrarea de arta stradala a fost conturata de catre cei trei artisti pe baza temei natura-parc-familie, care defineste designul si arhitectura centrului ParkLake si completata de copiii inscrisi in proiect de la scolile din sectorul 3ParkLake Duminca Micilor Artisti_2014 in cadrul evenimentului Duminica Micilor Artisti. Locuitorii din zona se vor putea bucura de lucrare pana la evenimentul de deschidere oficiala a centrului comercial, in 2016.

Ingo Nissen, Managing Director al Sonae Sierra Romania, Responsabil pentru Dezvoltare“Suntem bucurosi ca prin acest eveniment copiii din comunitatea locala au avut deja o experienta unica oferita de ParkLake, inca din faza de dezvoltare. Obiectivul nostru este de a aduce locuitorilor din Bucuresti o experienta inedita de cumparaturi, integrata in viata comunitatii, reunind oferta de retail si divertisment cu zona invecinata a parcului Titan. Vom organiza si alte evenimente pana la deschidere, astfel incat sa cunoastem mai bine asteptarile locuitorilor din sectorul 3 cu privire la activitatile de relaxare si divertisment din carul ParkLake”, a declarat Ingo Nissen, Managing Director al Sonae Sierra Romania, Responsabil pentru Dezvoltare.

Opera contine o compozitie vizuala plina de culoare si optimism, in care personaje fictive din basmele romanesti si elementele din natura se impletesc perfect cu starea de relaxare si visare.

ParkLake se afla in faza de constructie si va fi inaugurat in 2016. Centrul comercial va oferi spatii comerciale ofertante pe o suprafata inchiriabila de 70.000 mp prin cele aproximativ 200 de magazine. Centrul comercial va aduce un concept prietenos cu mediul si o oferta speciala de activitaţi recreative si sportive, in stransa legatura cu Parcul Titan din vecinatate. Noul centru comercial va pune la dispozitia vizitatorilor si 2.600 de spatii de parcare.