Participantii la B’ESTFEST au colectat separat 3.600 kg de deseuri

In cele trei zile ale festivalului B’estfest Summer Camp 2013, cei aproximativ 64.000 de participanti s-au distrat responsabil, avand acces la 28 de containere colorate de colectare separata puse la dispozitie de Eco-Rom Ambalaje, in parteneriat cu organizatorii festivalului. Sub deviza „Nicio cantare fara colectare”, iubitorii de muzica buna au colectat separat 3.600 kg de deseuri de ambalaje, dintre care 2.400 kg de plastic si 1.200 kg de hartie-carton.  Roata colectarii separate, jocul cu inele sau Eco-extemporalul au dat startul eco-distractiei in cortul Green Village, iar mascotele si promoterii colectarii separate au informat oamenii cu privire la importanta colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje.

“Editia 2013 a B’estfest Summer Camp ne-a demonstrat, inca o data, cat de simplu este sa te distrezi si sa protejezi natura, in acelasi timp. In cele 3 zile de festival au fost trimise spre reciclare 33 de km de pahare de plastic sau hartie-carton, acest lucru insemnand ca fiecare participant a colectat separat cel putin 4 pahare. Este un rezultat foarte bun care ne da incredere ca actiunile noastre i-au determinat pe tineri sa constientizeze cat este de important ca deseurile de ambalaje sa nu mai ajunga la cosul de gunoi, ci in containerele colorate pentru a putea fi reciclate”, a declarat Lorita Constantinescu, Director Comunicare si Relatii Publice Eco-Rom Ambalaje.

Nici premiile nu au lipsit nici anul acesta de la B’estfest. 1500 de tineri care au fost surprinsi colectand separat deseurile au primit, pe loc, o bratara eco. Iar 550 dintre cei mai responsabili participanti la festival care au care au participat la actiunile Eco-Rom Ambalaje din cortul eco au fost premiati cu sepci, mingi de plaja, yo-yo, tricouri sau frisbee.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.