Paul Dicu a alergat sa stranga 20.000 euro pentru Asociatia Inima Copiilor

PaulDicu_InimaCopiilorPaul Dicu a incheiat cu bine a cincea editie a Marathon des Sables, desfasurat in Sahara marocana. El a alergat si in acest an cei 250 de kilometri pentru a strange fonduri pentru copiii bolnavi de inima de care se ocupa Asociatia Inima Copiilor. Efortul lui Paul Dicu a fost dublat, cu energie si entuziasm, de 1.454 de oameni care au alergat “in pas cu Paul”. Chiar in timp ce el alerga in Sahara, in parcuri, pe strazi, in sali de sport, alergatori amatori din toata lumea au alergat in pas cu el, reusind sa adune cu pasii lor, kilometru dupa kilometru, un total de aproape 23.000 km care vor fi rasplatiti de NN Romania cu o PaulDicu_InimaCopiilordonatie de 20.000 de euro pentru Inima Copiilor.

 

Carmen_Soare_Director_Marketing_INGPentru al patrulea an consecutiv am alergat pentru Inima Copiilor in pas cu Paul. Am ales sa sustinem cauza Asociatiei Inima Copiilor fiind convinsi ca proiectele initiate, fie ca vorbim de modernizarea sectiilor din spitalele publice sau misiunile medicale, pot duce la un nivel superior calitatea serviciilor medicale de care beneficiaza copiii cu afectiuni cardiace. Ne-a impresionat numarul mare de oameni care au alergat saptamana trecuta si ne bucuram ca printre ei au fost si multi colegi de la NN Romania”, a declarat Carmen Soare, Director Marketing NN Romania.

Au incheiat cu bine cursa si ceilalti trei romani care au avut curajul de a infrunta in acest an dogoarea desertului si traseul de cosmar al Maratonului Nisipurilor: Marian Vasile, la prima participare, dedicata tot Asociatiei Inima Copiilor, cu sustinerea Philips Romania, Cristian Craitasi si Andrei Gligor care, tot la prima participare in sprijinul Padurii Copiilor, a reusit o clasare excelenta.
Paul Dicu a incheiat pentru a cincea oara aceasta competitie, socotita drept cea mai dificila cursa de anduranta din lume, care si-a purtat participantii, pe parcursul a 6 zile, peste 249.4 de kilometri de dune, creste muntoase, ueduri si grohotisuri in desertul marocan.
A fost cea mai lunga etapa din istoria de 30 de ani a cursei si a fost o incercare dura pentru toti alergatorii.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.