Pe 28 Martie va avea loc cea de-a sasea editie a Galei Romanian CSR Awards

parteneri romanian csr awards 2018Echipa CSRmedia.ro organizeaza Miercuri, 28 Martie, in Bucuresti, cea de-a 6-a editie a Galei Romanian CSR Awards 2018.

Evenimentul reuneste anual circa 200 de reprezentanti ai companiilor care deruleaza proiecte de Responsabilitate Sociala.
Gala isi propune sa aduca un plus de vizibilitate celor mai bune actiuni de CSR, contribuind astfel la o mai buna cunoastere a domeniului Responsabilitatii Sociale in tara noastra.

Competitia Romanian CSR Awards 2018 a  aliniat la start nu mai putin de 164 de proiecte de responsabilitate sociala. Acestea au fost implementate pe parcursul anului 2017, de peste 90 de companii.

Cele mai multe aplicatii au fost inregistrate la categoria Sustinerea Comunitatii, pe urmatoarele doua locuri situandu-se categoriile Educatie si Mediu.
Proiectele inscrie in competitie au fost evaluate de catre Juriul competitiei.

Lacramioara BotezatuNe bucuram sa vedem ca, in fiecare an, sunt inscrise in competitie din ce in ce mai multe proiecte cu impact semnificativ in comunitate si ca reusim sa reunim in cadrul Galei Romanian CSR Awards  din ce in ce mai multe companii. Suntem deja ca o mare familie. Uram mult succes tuturor companiilor care au inscris proiecte in competitie si abia asteptam sa ne intalnim la ceremonia de premiere”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

Partenerii din acest an ai Galei Romanian CSR Awards sunt companiile: Ursus Breweries, Raiffeisen Bank, Coca-Cola HBC, Petrom, E.ON, KFC, TELUS International, Holcim, Aqua Carpatica, CEZ, Telekom si Penny Romania.

Partenerii media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.roBussines 24, Romania Pozitiva, TheTrends.ro  ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

1 Response

  1. Mirela Marin spune:

    Felicitări pentru inițiativă și implicare dar și pentru organizarea evenimentului ajuns la numărul 6!
    O Inițiativă importantă și necesară societății românești actuale și viitoare, un rol plin de responsabilitate CSR reușește să adune cele mai interesante proiecte.
    Drum lung și succes în continuare echipei CSR și Pr.manager Lăcrămioara Botezatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.