Penny Market a semnat Carta Diversitatii

pennyPenny Market a semnat Carta Diversitatii, angajandu-se astfel sa continue promovarea si implementarea principiilor de diversitate, incluziune si egalitate de sanse atat in interiorul companiei, cat si in afara ei, servind ca un exemplu de bune practici pentru alte companii sau organizatii.

Carta Diversitatii din Romania este un proiect menit sa sustina diversitatea, non-discriminarea, incluziunea si egalitatea de sanse la locul de munca, dar si imbunatatirea performantei economice. Romania este cea de-a 21-a tara care adopta acest demers, deschis companiilor, organizatiilor non-profit si autoritatilor.

Principiile Cartei Diversitatii sunt in linie cu obiectivele companiei noastre, de aceea suntem bucurosi sa fim printre semnatarii acesteia in Romania. Suntem convinsi ca diversitatea fortei de munca si a managementului ne ajuta sa inovam ca echipa si sa satisfacem mai bine nevoile diferitelor comunitati in care ne desfasuram activitatea. Imbratisam si incurajam o cultura organizationala bazata pe respect reciproc, incredere, recunoasterea si valorificarea diferentelor si aptitudinilor individuale”, a declarat Dana Popa, HR Manager REWE Romania| Penny Market.

Prin aderarea la Carta Diversitatii, semnatarii isi asuma sa puna in aplicare sau sa-si extinda angajamentul in managementul diversitatii dincolo de rigorile si obligatiile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.