Penny Market a sustinut Habitat for Humanity Romania la Bucharest International 10K

Penny - Maraton Bucuresti 2018Penny Market a sustinut organizatia Habitat for Humanity in cadrul competitiei de alergare Bucharest International 10K, in calitate de sponsor principal al echipei Runners for Humanity, oferind suma de 10.000 euro pentru proiectele organizatiei.

Pe langa sprijinul financiar acordat echipei Runners for Humanity, Penny Market a sustinut toti cei 2.500 alergatori care au participat la Bucharest International 10K, oferind fructe proaspete si dulciuri pentru ca acestia sa-si refaca resursele de energie.

Organizatia Habitat for Humanity a reusit sa stranga, cu ajutorul sponsorilor si al alergatorilor din echipa Runners for Humanity, jumatate din fondurile necesare pentru a construi o locuinta pentru o familie cu venituri reduse.penny -Bucharest International 10K

Prin participarea la evenimentul Bucharest International 10k, ne bucuram ca putem sustine sportul si misiunea Habitat for Humanity Romania de a construi un camin pentru familiile cu venituri mici. De asemenea, ne mandrim si cu cei 20 alergatori, colegi din cadrul companiei, care au alergat 10 km. Am avut si un record in cadrul echipei noastre, o colega de-a noastra a obtinut un timp foarte bun de 38 de minute si 26 de secunde, ocupand locul 7 international, 4 national si  1 la grupa ei de varsta”, au declarat reprezentantii companiei REWE Romania| Penny Market.

Competitia Bucharest International 10k este la a treia editie si este organizata de Constatina Dita, campioana olimpica la maraton. Alaturi de ea, la cursa au participat personalitati relevante precum Carmen Bruma, Victor Hanescu, George Balta.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.