Penny Market a sustinut renovarea unei sali de clasa din Calarasi

Clasa 0 Școala Sohatu_după renovare 2Penny Market, in parteneriat cu P&G, a sustinut renovarea si redecorarea unei sali de clasa din satul Sohatu, judetul Calarasi.

Spatiul a fost complet reabilitat si redecorat, astfel incat elevii clasei pregatitoare sa aiba parte de un proces de acomodare cat mai usor la toamna, odata cu prima lor experienta pe bancile scolii.

Omid Ghannadi, arhitectul implicat in procesul de renovare, a creionat un univers prietenos, colorat si incurajator pentru cei mici, pentru a-i ajuta sa mearga cu drag la scoala chiar din prima zi.

 George CarpovCampania #OSaladeClasacaAcasa este unul dintre proiectele prin care ne propunem sa imbunatatim viata romanilor, oferind elevilor conditii mai bune in scoli. Speram ca acest lucru va contribui la optimizarea invatamantului in comunitatile cu care lucram”, a spus George Carpov, Company Communications Manager P&G.

 

 

 Irina Butnaru - Penny„Suntem onorati de parteneriatul propus de P&G si de faptul ca am putut participa la realizarea unui spatiu educational armonios, propice invatarii pentru copiii din localitatea Sohatu, judetul Calarasi. Credem cu tarie ca orice elev din Romania are dreptul la #OSaladeClasacaAcasa, de aceea ne dorim sa continuam acest proiect in cat mai multe scoli din cadrul comunitatilor locale”, a declarat Irina Butnaru, Corporate Communications Manager Penny Market | REWE Romania.

 

Programul O Sala de Clasa ca Acasa a fost lansat anul trecut, odata cu renovarea unei sali de clasa din cadrul scolii generale Rasi, judetul Ialomita. Aceasta initiativa isi propune sa imbunatateasca viata romanilor transformand salile de clasa in spatii sigure, prietenoase si inspirationale, oferind celor mici un mediu adecvat pentru invatare. Selectia scolilor beneficiare este realizata cu ajutorul ONG-urilor active in aceste zone – pentru cea de-a doua editie, scoala din Sohatu a fost aleasa impreuna cu Teach for Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.