PENNY Market este alaturi de copiii din familiile SOS Satele Copiilor din Bucuresti

penny sos satele copiilor 13Echipa PENNY Market a fost, de Sarbatori, alaturi de SOS Satele Copiilor Romania, respectiv de familiile din satul SOS din Bucuresti , aducand, bucurie si speranta pentru acestea.

Continuand planul de responsabilitate sociala inceput, acela de a ajuta pe termen lung copiii ce nu mai au alaturi familia biologica, compania a oferit toate produsele necesare prepararii mesei de sarbatori pentru toate cele 10 familii care traiesc in satul SOS din Bucuresti.

De asemenea, in acest moment, Penny Market acopera integral cheltuielile uneia din casele SOS din Bucursti, pe durata unui an de zile.

Familia SOS sustinuta de PENNY Market este formata din 5 copii, cu varste cuprinse intre 10 ani si 14 ani, care au rezultate bune la ȋnvatatura si care participa la diverse activitati extracurriculare, precum cursuri de dans si canto sau tabere sociale. Toate acestea, impreuna cu cheltuielile pentru hrana, de intretinere a casei, precum si terapiile de care copiii beneficiaza in permanenta,  dar si altele, ajung la un total de 25.000 euro/an, suma acoperita in acest moment de PENNY Market.

Parteneriatul dintre SOS Satele Copiilor Romania si PENNY Market reprezinta devotamentul pe care compania il arata fata de comunitatile in care isi desfasoara activitatea, investind in proiecte sociale si de educatie a copiilor.

Compania a desfasurat si alte proiecte similare, dintre care amintim: parteneriatul cu Asociatia Habitat for Humanity pentru reabilitarea dispensarului din Valea Seaca (judetul Bacau), o institutie necesara  unei comunitati de aproximativ 3,200 de persoane, participarea la Bucharest Half Marathon, alaturi de Asociatia Salvati Copiii, sustinand salvarea nou-nascutilor prematur, dar si actiunea de impadurire in localitatea Jegalia  judetul Calarasi), alaturi de initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat – Plantam fapte bune organizata impreuna cu Asociatia EcoAssist din Bucuresti.

VEZI GALERIE FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.