CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

PENNY, recunoscut ca Top Employer 2024 în România, pentru al treilea an consecutiv

PENNY a obținut, pentru al treilea an consecutiv, titlul de Angajator de Top în România. Distincția, acordată de Institutul Top Employers, reflectă angajamentul PENNY față de întreaga echipă de colegi din țară.

Institutul Top Employers, recunoscut global pentru evaluarea practicilor de resurse umane, certifică organizațiile pe baza evaluărilor riguroase în domenii precum Strategii de resurse umane, Mediul de lucru, Recrutare, Formare, Diversitate și Incluziune. Până în 2024, peste 2.300 de Angajatori de Top au fost certificați în diverse țări și industrii, formând o comunitate angajată în îmbunătățirea practicilor de resurse umane.

În cadrul PENNY România, accentul rămâne pus pe experiența și beneficiile oferite angajaților, promovând dezvoltarea personală și profesională într-un mediu de lucru sigur. Astfel, PENNY continuă să se concentreze pe dezvoltarea pilonului strategic centrat pe oamenii din companie și bunăstarea acestora.  

„Obținerea acestei distincții pentru a treia oară consecutiv este o dovadă a angajamentului și a dedicării echipei noastre. Suntem mândri că acest efort colectiv este recunoscut la nivel național. Fiecare zi la PENNY este o oportunitate de a îmbunătăți experiența angajaților noștri, concentrându-ne pe dezvoltarea lor și pe crearea unui mediu de lucru care sprijină excelența. Această recunoaștere ne încurajează să continuăm să inovăm practicile noastre de resurse umane și să ne mândrim cu întreaga comunitate de colegi din România.”, a declarat Raffaele Balestra, CFO PENNY România.

Printre beneficiile de care se bucură echipa PENNY se numără următoarele:

  • Asigurare medicală individuală;
  • Zile suplimentare de concediu;
  • Flexibilitate și echilibru între viața personală și cea profesională;
  • Tichete de masă și cadou;
  • Card de cumpărături cu extrabeneficii;
  • Sistem de bonusare pentru performanță.

Cei interesați de oportunitățile de carieră la PENNY, companie recunoscută ca Angajator de Top în România, sunt invitați să viziteze cariere.penny.ro  pentru informații detaliate despre diversele roluri disponibile și beneficiile asociate acestora.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.