PENNY și Procter & Gamble au amenajat spațiul verde al școlii din Ștefăneștii de Jos

PENNY și Procter & Gamble, în parteneriat cu Fundația World Vision, au reamenajat spațiul verde din curtea școlii din Ștefăneștii de Jos, transformându-l într-un loc de recreere și un mediu de învățare în aer liber, pentru elevii care învață în cadrul școlii.

Noul spațiul verde de 1000 mp este dotat cu facilități moderne și sustenabile, precum trasee de irigare prin picurare pentru arbori și flori, suporturi pentru biciclete și coșuri pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Organizarea spațiului încurajează un stil de viață activ prin grija față de mediu, fiind un exemplu concret al impactului pozitiv pe care îl poate avea colaborarea între companii private și organizații nonguvernamentale.

„Suntem atenți la nevoile comunităților în care suntem prezenți, fie ele mai mari sau mai mici, și încercăm întotdeauna să ne implicăm în proiecte de impact, pe termen lung. Ștefăneștii de Jos este și casa noastră, o bună parte din echipa noastră vine în fiecare zi la muncă aici. De aceea, ne-am uitat ce nevoi sunt și aici, aproape de noi, și ne-am alăturat cu bucurie inițiativei Procter & Gamble de a reamenaja spațiul din curtea școlii, un proiect necesar pentru dezvoltarea sănătoasă a elevilor. Ne implicăm cu bucurie în multe inițiative de la noi din țară, atât proiecte de educație, de mediu, sociale cât și în domeniul sportului. Este modul nostru de a veni și mai aproape de oamenii din comunitățile în care suntem prezenți”, a declarat Monica Șerban, Director Achiziții Non Food, PENNY România.

În perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2023 a avut loc campania promoțională pentru consumatori Contribuie și tu la crearea unui spațiu verde împreună cu Procter & Gamble și PENNY.  În cadrul campaniei, produsele P&G cumpărate din magazinele PENNY au contribuit la construcția spațiului verde a școlii din Ștefăneștii de Jos.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul Fundației World Vision Romania, care a identificat locul unde exista o nevoie reală, pentru școală și comunitate.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.