PepsiCo a dat startul inscrierilor in programul “Butterfly Effect”

Pana pe 30 aprilie, tinerii interesati sa lucreze in cadrul PepsiCo Romania se pot inscrie in programul de internship “Butterfly Effect”. In prima etapa a rogramului (aflat la cea de-a patra editie) vor fi selectati 20 de tineri talentati, iar cei care vor avea cele mai bune performante vor petrece perioada verii intr-unul din departamentele Resurse Umane, Operatiuni, Marketing, Vanzari, Financiar sau IT. La finalul programului, cei mai performanti participanti vor fi recrutati in interiorul companiei. In cele trei editii anterioare, 45 de tineri au beneficiat de cursuri de formare in cadrul companiei, iar 13 dintre acestia au ramas ca angajati, in diverse departamente.Programul se va desfasura in perioada mai-septembrie 2013.

”Butterfly Effect e o poveste frumoasa despre sanse acordate, despre pariuri castigate, despre sperante si despre oameni. Sunt mandra sa lucrez astazi cu participanti ai celor trei editii anterioare si ma bucur ca Butterfly Effect merge mai departe si in 2013. Astept cu nerabdare sa continuam cu o noua generatie de interni, cu o alta bataie a unei aripi de fluture”, spune Antonia Iordache – East Balkans Commercial HR & Balkans Internal Communication Manager si Booster Coach in cadrul programului.

Candidatul ideal trebuie sa fie student in anul doi sau trei (preferabil, dar nu obligatoriu), indiferent de facultate, sa aiba capacitatea de a lua decizii, aptitudini de lider, spirit inovator, sa fie orientat spre rezultate, cu abilitati analitice dezvoltate, sa fie etic, flexibil si sa aiba abilitati de networking. De asemenea, candidatii trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza.

Pentru mai multe detalii, clik AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.