PepsiCo Europa si PepsiCo Romania au fost recunoscute ca angajatori de top

pepsico - Trofeu_TopEmployer_2017PepsiCo Europa a obtinut certificarea oficiala pentru conditii de lucru exceptionale oferite angajatilor, de la Institutul Top Employers. De asemenea, PepsiCo Romania a fost desemnat unul dintre angajatorii de top din Romania si Europa in 2017.

Studiul anual realizat la nivel international de catre Institutul Top Employers certifica angajatori din intreaga lume – companii care asigura conditii excelente de lucru pentru angajati, care identifica, sustin si dezvolta talente la toate nivelurile organizatiei si care depun eforturi pentru a optimiza continuu practicile de resurse umane. In acest an, PepsiCo a obtinut certificarea in 18 tari in care activeaza.

Am primit pentru prima data acest premiu in 2011 si ma face mandru faptul ca numele PepsiCo continua, si in ziua de azi, sa fie sinonim cu excelenta. Fiind recunoscuti ca unul dintre primii trei angajatori de top din Europa demonstreaza angajamentul nostru de a atrage, dezvolta si pastra alaturi cele mai bune si mai stralucite minti ce au puterea de a inova, de a reusi si, mai presus de toate, de a face o reala diferenta.” – Sergio Ezama, Directorul Departamentului de Resurse Umane PepsiCo Europa si Africa Sub-Sahariana.

In Romania, PepsiCo s-a diferentiat ca un angajator de top si in anul 2017, nu doar prin conditiile remarcabile oferite angajatilor, ci si printr-o serie de programe inovative si interactive puse la dispozitia acestora. Totodata, intre factorii diferentiatori s-au numarat si programele de dezvoltare adresate tinerilor care doresc sa isi inceapa cariera alaturi de echipa PepsiCo.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.