Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Perceptum Concept deruleaza campania #ungestsimplu, dedicata copiilor bolnavi

Perceptum 2015Perceptum Concept a lansat campania de responsabilitate sociala #ungestsimplu menit sa sustina sectia de pediatrie din cadrul Institutului Clinic Fundeni. Proiectul, desfasurat pana pe 18 decembrie cu sprijinul Angelini Pharma, Garanti Bank, ExxonMobil si in parteneriat cu Asociatia P.A.V.E.L., are ca scop imbunatatirea situatiei copiilor internati precum si a conditiilor de spitalizare. In Romania, 5000 de copii sunt afectati, in prezent, de cancer, iar alti 500 sunt diagnosticati in fiecare an. Institutul Clinic Fundeni gazduieste lunar 100 de copii cPerceptumu varste intre 1 si 14 ani, ce provin, in multe dintre cazuri, din familii defavorizate si ce sufera de afectiuni renale sau de diferite forme de cancer.

Raluca Ghilea, fondator Perceptum ConceptPrin demararea acestei initiative, urmarim sa crestem empatia oamenilor si sa le aratam ca nu este nevoie de fapte marete sau de sume exorbitante pentru a ajuta pe cineva. Mai mult decat de orice, cei mici au nevoie sa simta afectiune si sa beneficieze de sprijin moral pentru a gasi in ei puterea si determinarea de a lupta cu boala!” a declarat Raluca Ghilea, fondator Perceptum Concept.

In cadrul spitalului, sunt tratati lunar un numar semnificativ mai mare de copii, nevoiti sa vina in mod constant pentru controale si administrarea medicatiilor corespunzatoare. Prin campania #ungestsimplu, Perceptum Concept urmareste oferirea de sprijin emotional acestor copii, dar si strangerea de produse si de donatii care sa imbunatateasca experienta celor mici in cadrul spitalului, sa le redea speranta si bucuria sarbatorilor. Astfel, pentru fiecare persoana care se lasa fotografiata si transmite o urare calduroasa unui copil bolnav, Perceptum Concept doneaza o jucarie catre Institutul Clinic Fundeni.

Luptam de 19 ani pentru copiii bolnavi de cancer si incurajam atat mediul privat, cat si societatea civila sa sprijine aceasta cauza. In prezent, in Romania, cancerul este a doua cauza de deces pentru copiii intre 4 si 14 ani, insa impreuna, putem salva vieti”, a declarat Alina Mitroi, reprezentantul Asociatiei P.A.V.E.L.

Bandurile implicate vor dona catre Institutul Clinic Fundeni cadouri si dulciuri pentru copii, precum si asternuturi si un sistem de intrare securizata in sectia de onco-pediatrie.

Toate donatiile vor fi livrate in data de 18 decembrie la Institutul Clinic Fundeni de catre reprezentantii Perceptum Concept, Angelini Pharma, Garanti Bank, ExxonMobil si in parteneriat cu Asociatia P.A.V.E.L..

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...