Perioada de inscriere in Green Business Index s-a prelungit

La cererea companiilor care doresc sa participe la editia din acest an a Green Business Index perioada de inscriere si completare a chestionarelor s-a prelungit pana la 29 iunie 2012

Conform organizatorilor GBI, singurul instrument gratuit de evaluare a responsabilitatii de mediu in companiile din Romania, pana in acest moment mai mult de jumatate dintre companiile care s-au inregistrat sunt la prima participare in proiect.  Celelalte companii sunt prezente in GBI pentru a doua sau chiar a treia oara. Totodata, firmele inscrise anul acesta provin din sectoare diverse ale economiei romanesti, dimensiunea acestora fiind variata, de la doi pana la aproape trei mii de angajati, spun organizatorii. Pe ansamblu, companiile au completat pana la acesta data in medie trei din cele sapte chestionare de evaluare GBI.

“Ne-am decis sa prelungim perioada de inscriere si completare a chestionarelor, in urma cererilor venite din partea companiilor. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure pentru ca demonstreaza preocuparea companiilor pentru dezvoltarea sustenabila si protectia mediului si ca acestia au inteles ca preocuparile pentru protectia mediului sunt singura cale pentru a construi afaceri profitabile. Barometrul GBI va oferi suport si anul acesta companiilor care doresc sa isi monitorizeze initiativele si eforturile depuse in domeniul protectiei mediului”, a declarat Raluca Fiser, presedinte Green Revolution.

Companiie se pot inscrie, gratuit, accesand www.gbindex.ro si completand online setul de sapte chestionare care vizeaza domeniile de interes pentru evaluarea responsabilitatii de mediu.

Datele furnizate vor fi analizate de catre o echipa de experti independenti de mediu, in perioada iulie – august 2012. In urma analizei va rezulta clasamentul companiilor responsabile fata de mediu din Romania.
Rezultatele vor fi anuntate in luna septembrie, in cadrul Galei Green Business Index 2012, cel mai important eveniment national pentru recunoasterea meritelor companiilor in protectia mediului si vor fi publicate in Raportul Green Business Index.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.