Peste 100 de angajati ai Celestica au curatat padurea din Baile Felix

Padurea din Baile Felix a fost curatata de gunoaie, in urma unei actiuni de ecologizare organizate de catre compania Celestica, in colaborare cu Directia Silvica Bihor. La actiunea au participat 103 voluntari din cadrul companiei. Aflati la prima actiune de acest gen, voluntarii Celestica s-au inarmat cu saci, manusi si au igienizat Padurea din Baile Felix. Actiunea a durat aproximativ trei ore si s-a finalizat cu strangerea a peste 215 saci de gunoi. Astfel, angajatii Celestica au renuntat pentru cateva ore la timpul lor liber in favoarea mediului inconjurator si au decis ca cea mai frumoasa si eficienta forma de socializare este igienizarea padurii.

“Am descoperit, in unele zone din padure, mormane de deseuri, de la peturi de bautura si pana la saci de scutece, scaune, paturi sau pantofi. Suntem convinsi ca prin actiunea noastra dam un exemplu si celorlalti si impreuna vom putea contribui la un mediu mai curat. Ne dorim sa revenim in numar mult mai mare pentru a continua ceea ce am inceput azi facand astfel diferenta in mediul in care traim”, spun initiatorii actiunii.

Padurea din Baile Felix este una dintre cele mai frecventate zone turistice din Bihor. Actiunea de responsabilitate sociala a companiei a vizat, in special, atragerea atentiei locuitorilor din Bihor ca merita sa protejam natura.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.