Peste 1000 de alergatori au luat startul la crosul – Ziua Olimpica TAROM

Peste 1.300 de participanti au fost prezenti in Parcul Tineretului pentru a lua parte la crosul „Ziua Olimpica”, organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman cu sustinerea TAROM, transportatorul oficial al Lotului Olimpic Roman. Competitia s-a desfasurat pe trei categorii de varsta, pe distante diferite. Competitorii cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani au parcurs un traseu de 1800 m pe aleile principale asfaltate ale parcului, iar cei cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani au parcurs o distanta de 3,5 km, pe langa lacul din parc, la fel ca alergatorii de la categoria Open, unde nu a existat limita de varsta.

“Ne bucuram ca in ciuda vremii nefavorabile crosul Ziua Olimpica s-a bucurat de prezenta a peste 1300 de oameni, iubitori ai sportului, si dorim sa multumim Comitetului Olimpic si Sportiv Roman pentru eforturile depuse in organizarea acestui eveniment. Suntem foarte mandri ca sportivi de talie internationala precum Violeta Becklea Szekely, Ionela Tarlea sau Laura Badea au fost alaturi de TAROM la acest cros”, a declarat Gabriela Bordea, director general TAROM.

Primii trei castigatori de la fiecare categorie in parte au primit ca premii cate o bicicleta pentru castigatorii premiului I, o pereche de role pentru ocupantii pozitiilor secunde si o racheta cu set de mingi de tenis pentru cei care s-au clasa pe locul al treilea. In plus, toti participantii la cros au primit cate un tricou din partea organizatorilor.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.