Peste 1400 de antreprenori instruiti de Clubul Intreprinzatorului Roman

Clubul Intreprinzatorului Roman, o initiativa a Bancii Transilvania, a reusit sa adune in acest an la trainingurile organizate pentru sustinerea antreprenorilor, nu mai putin de 1.400 de oameni de afaceri din 21 de localitati. Trainingurile organizate de Club s-au desfasurat in cadrul proiectului “Competente manageriale in poli de crestere si dezvoltare si Antreprenoriat de viitor in poli de competitivitate”. Lansat de CIR la inceputul anului 2012, programul are ca obiectiv principal continuarea sustinerii dezvoltarii antreprenoriatului si abilitatilor manageriale ale celor care coordoneaza IMM-uri, angajatilor care doresc sa se perfectioneze si a persoanelor care doresc sa se lanseze in afaceri. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, valoarea totala fiind de 1,5 milioane euro.

“Cursurile de specialitate sunt gratuite si au tematica diversa: Acces la finantare, Managementul resurselor umane, Inteligenta emotionala, Managementul conflictului, Finantare prin credite bancare si Impactul organizarii de tip cluster in dezvoltarea performantelor companiilor. Pentru a putea participa la aceste cursuri, antreprenorii trebuie sa fie membri ai CIubului Intrepreinzatorului Roman, iar inscrierea se poate face gratuit si simplu, accesand site-ul www.btclub.ro”, spun organizatorii.

In perioada martie – decembrie au fost organizate 41 de cursuri, din totalul de 150 de sesiuni cuprinse in program pana in luna februarie 2014.

Clubul Intreprinzatorului Roman este o initiativa a Bancii Transilvania si a fost fondat in anul 2006, in Cluj-Napoca. Prin activitatea sa, CIR sustine antreprenorii, gratuit, prin servicii si acces la educatie si informatie specializata. Clubul ofera consultanta, informari periodice, instrumente de educatie antreprenoriala si networking, precum si suport pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile unui numar de peste 16.000 de membri.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.