Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Peste 200 de angajati ai Bosch au renovat doua scoli in Romos, judetul Hunedoara

Bosch 6Peste 200 de angajati Bosch, din cinci locatii diferite, au petrecut peste 3.300 de ore de lucru in renovarea a doua scoli din judetul Hunedoara.

Bugetul alocat proiectului a depasit suma de 20.000 de euro, suma reprezentata de donatia Centrului de Inginerie Bosch din Cluj, alaturi de contributia departamentului de Responsabilitate Sociala al Robert Bosch.

Proiectul Romos a pornit la initiativa a doua echipe din cadrul Centrului de Inginerie Bosch din Cluj, care au decis sa-si doneze evenimentul anual dedicat angajatilor, devenind astfel un exemplu de responsabilitate civica atat pentru comunitatea din Romos, pentru copiii din localitate, cat si pentru colegii din cadrul companiei.

„Ceea ce am realizat la Romos mi-a confirmat ca un astfel de proiect trezeste in fiecare dintre noi acel sentiment de daruire neconditionata, de afiliere, de «impreuna putem orice!», pornind de la echipa voluntarilor, pana la comunitatea din Romos, scoasa total din graficul cotidian si angrenata intr-un proiect corporatist, definit de timpi, organizare, prezentari, sedinte, centralizatoare si comenzi bine definite de un grafic prestabilit”, a declarat Andrei Hüttner, voluntar si coordonator de proiecte de CSR in cadrulBosch 4 Bosch Romania.

Voluntarii Bosch au renovat si dotat cu echipamente si electrocasnice, in doar doua zile, scoala gimnaziala „Dr. Nicolae Stancioiu” si scoala primara care functioneaza in incinta gradinitei, ambele din localitatea Romos.

Pentru operatiunile de modernizare a celor opt sali de clasa, salii pentru educatie fizica si sport, laboratorului de fizica si chimie, cabinetelor de limba romana, geografie, istorie, matematica, biologie si informatica au fost necesari 710 litri de vopsea, peste 3.300 de ore de lucru, patru camioane cu mobila, 27 de calculatoare, aproximativ 50 de jaluzele si 20 de table magnetice scolare.

Cele 20 de echipe de voluntari si ideea proiectului Romos au fost primite cu deschidere de directorul unitatilor scolare, dar si de comunitatea din Romos care s-a implicat activ, alaturi de voluntarii Bosch, in activitatile desfasurate pe parcursul celor doua zile.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Nestlé si-a propus ca pana in 2025 sa utilizeze doar ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile si sa reduca utilizarea materialelor plastice noi cu o...

Featured

Cu sprijinul LIDL România, Fundația pentru SMURD continuă extinderea programului național de dotare a celor mai aglomerate orașe din țară cu motociclete de intervenție...