Peste 30.000 de elevi de clasa I s-au inscris in programul Scoala sigurantei Tedi

Scoala sigurantei Tedi 3Tymbark Maspex Romania deruleaza programul educational national “Scoala sigurantei Tedi”, adresat elevilor aflati in primul an de studiu si desfasurat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si cu Ministerul Afacerilor Interne, prin Politia Romana. In program s-au inscris 645 de scoli din 415 localitati din intreaga tara, insumand un total de 30.023 elevi de clasa I. Scopul programului il reprezinta informarea Scoala sigurantei Tedi 4copiilor privind potentialele pericole si furnizarea de solutii prin metode educative specifice varstei lor pentru gestionarea acestora.

Mihaela Grelus - Dir Marketing Tymbark 2015Implicarea lui Tedi in demararea si derularea unui astfel de program are la baza preocuparea lui pentru siguranta si dezvoltarea armonioasa a copiilor. La Scoala sigurantei, Tedi asigura suportul didactic prin materiale educative complexe si atractive pentru elevi astfel incat, la finalul anului scolar, copiii sa fie capabili sa identifice situatiile de risc la care pot fi expusi si sa adopte masuri de prevenire adecvate. Suntem siguri ca, datorita acestei actiuni, vom reusi, impreuna cu partenerii implicati in proiect, sa facem un mare pas in directia cresterii sigurantei copiilor”, a declarat Mihaela Grelus, director de marketing Tymbark Maspex Romania.

Demarat in luna septembrie 2015, programul se va derula pe tot parcursul anului scolar 2015-2016.

Politia Romana este prezenta in cadrul programului prin structurile de prevenire a criminalitatii si cele de educatie rutiera, ai caror politisti vor sprijini cadrele didactice in predarea temelor privind siguranta copiilor, prin participarea efectiva la lectii, transmiterea de recomandari si organizarea unor activitati atractive, aplicative.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.