Peste 31.000 euro au fost stransi in campania “Vreau in clasa a noua”

In cadrul programului de strangere de fonduri “Vreau in clasa a noua”, initiat de organizatia World Vision Romania, KFC si Pizza Hut, impreuna cu clientii lor, au reusit sa stranga peste 31.000 de euro. Toti acesti bani vor fi oferiti sub forma de burse de studiu pentru 96 de elevi din mediul rural.

Alaturi de clienti, angajatii KFC si Pizza Hut au contribuit la strangerea de fonduri organizand actiuni inedite (licitatii cu produse proprii, campionate de fotbal etc.), in urma carora au reusit sa stranga fonduri suplimentare pentru campania “Vreau in clasa a noua”.

“In prezent multi copii nu au acces la educatie. Iar mai mult de jumatate dintre copiii din mediul rural sunt nevoiti sa abandoneze scoala din cauza situatiei materiale. Prin sustinerea campaniei “Vreau in clasa a noua” am vrut sa oferim impreuna cu clientii nostri o sansa in plus acestor copii, sa-i facem sa continue si sa nu-si abandoneze visurile”, a declarat Cristina Porumbel, Asistent de Marketing KFC Romania.

In cei patru ani de implicare in campania „Vreau in clasa a noua”, KFC si Pizza Hut impreuna cu clientii lor au reusit sa stranga peste 131.000 de euro, suma care a ajutat nu mai putin de 546 de copiii sa-si continue studiile la liceu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.