Peste 4000 de batrani au primit gratuit vitamine de la Eurovita

In urma campaniei „Vitamine pentru seniori” derulata de Eurovita in perioada 14-23 decembrie 2012, un numar de 4.000 de batrani defavorizati s-au putut bucura de suplimente alimentare gratuite. Campania a beneficiat de sustinerea a circa 1.000 de romani care si-au oferit donatia virtuala de vitamine. Toate gandurile bune, mesajele de incurajare, fotografiile si melodiile dedicate seniorilor si incarcate pe platforma campaniei (www.vitaminepentruseniori.ro) s-au transformat in 10.190 de vitamine Eurovita donate in centrele de batrani din 6 orase ale tarii: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov, Constanta si Braila.

“Vitaminele au ajuns la beneficiari cu ajutorul Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei care au distribuit donatia Eurovita in toate orasele incluse in campanie”, spun reprezentantii companiei.

Eurovita este o marca prezenta pe piata romaneasca de peste 10 ani. In 2012, pentru al 7-lea an consecutiv, a fost votata cea mai de incredere marca de vitamine din Romania, conform Reader’s Digest.

3 Responses

  1. tudor camelia spune:

    ce conditii trebuie indeplinite pentru a primi cateva vitamine gratis pentru o batranica de 88 ani fara pensie

  2. tudor camelia spune:

    Am o matusa de 90 ani am nevoie de ajutor pentru a o mentine in viata. Nu mai maninca .

  3. Tudor camelia spune:

    Tudor Cameli din Timisoara.matusica mea acum in varsta de 91 ani fara nici un venit poate beneficia de vitamine ? Telef 0756271062. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.