Petrom: 12.000 de elevi beneficiaza gratuit de cursuri de antreprenoriat

In parteneriat cu Petrom, Junior Achievement Romania deruleaza cursuri de antreprenoriat in 161 de scoli din 18 comunitati. Astfel, aproximativ 12.000 de elevi si peste 400 de cadre didactice din ciclurile primar si gimnazial vor face scoala “altfel” in cadrul modulelor „Comunitatea mea”, „Economia tarii”, „Orasul meu”, „Sensul banilor” si „Este afacerea mea”. Programul le va spori increderea elevilor in propriile sanse de succes si le va dezvolta gandirea antreprenoriala. Demarat in luna aprilie a acestui an, proiectul de educatie antreprenoriala “Mici antreprenori in Scoala lui Andrei” ofera elevilor instrumente necesare pentru a gandi creativ si pentru a putea solutiona problemele din comunitatile in care traiesc. Initiativa se va desfasura pana in luna decembrie 2013.

“Prin platforma Tara lui Andrei, Petrom sprijina comunitatile din Romania prin programe care sustin educatia antreprenoriala si finanteaza idei care aduc valoare economica si sociala in comunitatile din Romania”, a declarat Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate, Petrom.

Cele 18 comunitati incluse in program sunt Galati, Braila, Zemes, Moinesti, Buzau, Adjud, Ploiesti, Campina, Pitesti, Craiova, Constanta, Videle, Foglas, Marca, Suplacu de Barcau, Moreni, Boldesti Scaieni si Bucuresti. Cadrele didactice din cele 161 de scoli selectate beneficiaza de materiale gratuite si cursuri de formare. Pe termen lung, ei vor putea continua activitatea implementand un proces educational modern, de impact, in aceste scoli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.