Petrom: 400 de elevi au devenit antreprenori in Tabara din Tara lui Andrei

In Tabara din Tara lui Andrei, organizata de Petrom in perioada 21 iulie – 24 august la Bran, 400 de elevi au transformat jocurile copilariei in ateliere de antreprenoriat. Timp de 6 zile, toti cei 400 de mici antreprenori din 12 judete (Valcea, Buzau, Prahova, Teleorman, Bihor, Giurgiu, Galati, Dambovita, Bacau, Arad, Dolj, Constanta) au pus in aplicare informatiile primite. Astfel, ei au construit si administrat doua parcuri tematice: Cirque d’Andrei, ispirat din farmecul spectacolelor pregatite de celebra companie Cirque du Soleil si Insula Misterioasa, inspirata din romanul cu acelasi nume semnat de catre Jules Verne. Pe langa atelierele antreprenoriale, in cadrul taberei cei mici au participat la sesiuni de teatru, dans si au invatat cum pot transforma materialele reciclabile in adevarate creatii vestimentare. In plus, in fiecare zi au invatat mai multe despre meseria de jurnalist, realizand stiri pe care le prezentau colegilor, precum si interviuri sau reportaje pe care le-au cuprins in Ziarul Taberei.

“In fiecare an in Tabara din Tara lui Andrei noi descoperim miracolul transformarii. De 6 ani, in aceasta tabara le oferim copiilor din Romania increderea ca ei pot schimba viitorul si le dam toate instrumentele pentru a reusi. Anul acesta 400 de elevi, majoritatea provenind din mediul rural, au invatat in tabara cum sa fie antreprenori si cum sa gestioneze o afacere. Credem cu tarie ca formarea celor mici in acest spirit va fi vitala pentru o dezvoltare sanatoasa a Romaniei”, a declarat Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate Petrom.

In ultimii 6 ani, aproximativ 3.000 de elevi şi 200 de cadre didactice au aflat ca sta in puterea lor sa schimbe lumea in care doresc sa traiasca in Tabara din Tara lui Andrei. Programul Tara lui Andrei sustine proiecte inspirand comunitatile din Romania sa intre in actiune si sa-si schimbe viata in domenii cheie: crearea de locuri de munca, acces la educatie non-formala si cultivarea spiritului civic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.