Petrom a dat 30 de tone de motorina pentru operatiunile de deszapezire

petrom-deszapezirePetrom a dat Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) 30 de tone de motorina pentru utilajele care au desfasurat operatiuni de deszapezire in judetele grav afectate de caderile masive de zapada. Contributia companiei sustine eforturile comandamentului de iarna in contextul conditiilor meteorologice deosebit de dificile. Utilajele de deszapezire ale CNADNR se vor putea aproviziona direct din statiile Petrom din judetele afectate, scurtand, astfel, timpul de interventie si diminuand semnificativ problemele logistice de aprovizionare cu carburant.

In perioada 2007 – 2012, Petrom a alocat aproximativ 3 milioane de euro pentru a sustine autoritatile si populatia in situatii de urgenta. Utilaje ale Petrom ajuta alaturi de autoritatile locale la operatiunile de deszapezire in comunitatile din tara unde compania are activitati”, se arata intr-un comunicat al companiei.

In 2012, Petrom a dotat Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) cu echipamente specifice de interventie in valoare de 1,2 milioane de euro: 5 autospeciale tip senila cu punct de prim ajutor, echipamente pentru descarcerare in caz de cutremur, echipamente pentru pompieri si facilitati specifice pentru sinistrati. De asemenea, Petrom a dotat CFR cu un echipament de deszapezire de tip freza pentru drezina care actioneaza in prezent pentru deblocarea cailor ferate afectate de caderile de zapada.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.