Petrom a dat startul concursului national “In cautarea lui Andrei”

Petrom a dat startul competitiei „In cautarea lui Andrei”, concurs cu teme eco-civice ce se  adreseaza tuturor elevilor si profesorilor din scolile generale de stat sau private din Romania. Competitia isi propune sa premieze comportamentul responsabil al elevilor, comportament care trebuie demonstrat. Astfel, in adrul concursului, elevii, grupati in echipe de minimum 5 sau maximum 15 membri, coordonati de catre un profesor, trebuie sa creeze un film nu mai lung de trei minute, in care demonstreaza ca sunt cetateni responsabili, precum Andrei. Filmele trebuie inscrise pe site-ul concursului pana pe 18 noiembrie, avand la baza un proiect inspirat de una dintre cele trei teme ale competitiei: mediu, educatie si cultura si implicare in comunitate.

„Ne respectam promisiunea si revenim cu cea de-a doua editie a Scolii lui Andrei, de aceasta data adresata tuturor scolilor generale din Romania. Prezentam un nou concept de concurs, mai interactiv, si incercam sa gasim toti Andreii responsabili. Credem in continuare ca investind in proiecte de educatie non-formala sprijinim atat sistemul educational romanesc, cat si tinerii care simt, cred si vor sa ajute la dezvoltarea comunitatii din care fac parte”, a declarat Mona Nicolici, Manager Relatii Comunitare Petrom.

In perioada 19 – 25 noiembrie, filmele inscrise vor fi votate de public, stabilind astfel castigatorul premiului de popularitate. Totodata, ele vor fi evaluate si de Juriu, alcatuit din: Mona Nicolici (manager relatii comunitare Petrom), Alexandru Tunaru (blogger), Oana Sandu (editor, Decat o revista), Razvan Crisan (Presedinte si fondator Asociatia Oricum), Razvan Baciu (videoblogger), Ana-Maria Irimia (actrita si „profesor trasnit”, Fun Science).

Premiile sunt in valoare de 23.000 de euro si constau in biciclete si kit-uri de protectie pentru toti membrii echipei care se va clasa pe locul I, role si kituri de protectie pentru locul II si playstation portabile (PSP-uri) pentru locul III. Premiul de popularitate consta in MP3 player-e, iar profesorii coordonatori ai echipelor castigatoare vor primi cate un laptop. Castigatorii concursului vor fi anuntati pe data de 29 noiembrie.

Pentru mai multe detalii click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.