PETROM a dat startul inscrierilor in competitia “Idei din Tara lui Andrei”

Petrom_Idei_din_Tara_lui_Andrei_2014Petrom a dat startul inscrierilor in competitia nationala de proiecte “Idei din Tara lui Andrei”, program prin care compania incurajeaza initiativele eco-civice sustenabile. In acest an va exista o singura sesiune a competitiei, in cadrul careia proiectele cu rezultate pe termen lung vor primi finantari in valoare totala de pana la 200.000 euro. Competitia este destinata persoanelor fizice, organizatiilor neguvernamentale si institutiilor publice sau institutiilor de invatamant din tara noastra. Astfel, pana pe de 16 aprilie, cei care au o idee cu ceva in plus potrivita comunitatii o pot inscrie in competitie. Vor fi alocate doua categorii de finantari, respectiv: de pana la 5.000 euro si de pana la 15.000 euro. Conditia pentru ambele categorii este ca activitatile sau resursele necesare implementarii proiectului propus sa fie estimate in mod realist si detaliate corespunzator, iar Petrom_Idei_din_Tara_lui_Andrei_2013costurile trecute in buget sa fie cele necesare si reale din piata.

“Proiectele propuse trebuie sa acopere unul din domeniile: mediu, educatie si dezvoltare comunitara. Activitatile proiectelor trebuie sa raspunda unor nevoi identificate la nivelul comunitatii, sa permita obtinerea unor rezultate clare si sa aiba un impact pe termen lung. Sunt incurajate proiectele inovatoare, cele care pot genera resurse (vand produse/servicii, folosesc veniturile obtinute pentru continuarea initiativei si asigurarea impactului ei pe termen lung) si cele care identifica si mobilizeaza si alte resurse din comunitate”, se arata in regulamentul competitiei.

Inscrierea proiectelor se face online, pe site-ul competitiei www.taraluiandrei.ro. Votarea proiectelor se va realiza tot online, in perioada 22 aprilie – 15 mai 2014, iar jurizarea proiectelor va avea loc in perioada 22 aprilie – 23 mai 2014.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 28 mai.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.