Petrom – desemnat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania

petromPentru al zecelea an consecutiv, lantul de statii Petrom, operate de grupul OMV Petrom, a fost votat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania. Distinctia a fost acordata in urma studiului “Trusted brands 2015”, realizat pe baza voturilor cititorilor revistei Reader’s Digest din Romania. In prezent, reteaua Petrom este cea mai extinsa din Romania, numarand 391 de statii. Activitatile de distributie carburanti ale grupului OMV Petrom se desfasoara sub doua branduri de benzinarii: Petrom (391 de statii in Romania) si OMV (153 de statii in Romania).petrom_Campionat_de_Voluntariat Majoritatea au program non-stop si ofera o gama variata de produse si servicii in zona de magazin, pe langa activitatea de baza de distributie de carburanti.

“Faptul ca de zece ani consecutiv, reteaua de statii Petrom este pe primul loc in topul preferintelor publicului este un vot de incredere si o recunoastere a atasamentului fata de acest brand romanesc, cu traditie. Astfel de studii confirma faptul ca Petrom reuseste sa satisfaca exigentele clientilor, oferind carburanti de calitate la preturi avantajoase, dar si o gama variata de produse si servicii in cadrul statiilor sale”, a declarat Adrian Nicolaescu, retail manager in cadrul OMV Petrom.

In ultimii 10 ani OMV Petrom a investit peste 2,4 miliarde de euro in divizia de Rafinare si Marketing, respectiv pentru modernizarea sistemului de productie si distributie a carburantilor pentru a oferi combustibili la standarde europene, dar si servicii de calitate. Totodata, compania a diversificat gama de produse si servicii oferite in statiile Petrom. Astfel ca, in prezent, oferta include peste 2000 de produse (de la accesorii auto, la bunuri de larg consum), dar si servicii variate (de la spalatorie auto, achizitionarea rovignetelor auto, pana la serviciul de predare colete).

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.