Petrom: Ideile mari vin de la cei mici in ”Scoala lui Andrei” 2014

Petrom, Scoala lui Andrei, 2014Pana pe 14 mai, elevii si profesorii care invata in scolile din comunitatile Petrom pot inscrie proiecte in cea de-a sasea editie a competitiei ”Scoala lui Andrei”. Ideile mari vin de la cei mici – acesta este conceptul in jurul caruia este construita editia din acest an, dupa ce anul trecut elevii au aratat ca se poate sa aduci ceva in plus comunitatii, chiar daca esti mic. Valoarea premiilor oferite de Petrom se ridica la peste 100.000 de euro. Depunerea proiectelor se poate face pe www.taraluiandrei.ro, sectiunea Scoala lui Andrei. Elevii si cadrele didactice se pot inscrie intr-o singura echipa, iar inscrierea trebuie facuta de catre unul dintre profesori.

Mona_Nicolici_PetromScoala lui Andrei ne-a aratat ca, oricat de mic ai fi, se poate sa ai idei mari. Anul trecut a fost o premiera in istoria programului nostru, prin accentul pus pe educatia antreprenoriala, iar rezultatele au fost pe masura: ideile celor mici s-au transformat in proiecte sustenabile in comunitatile Petrom”,a declarat Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate Petrom.

Echipele semifinaliste vor participa la Tabara din Tara lui Andrei in perioada iulie-august, in limita a 400 de locuri. Cadrele didactice coordonatoare vor participa la cursuri in domeniul antreprenorial, acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si vor primi consultanta pentru dezvoltarea proiectului. Elevii participanti vor beneficia de ateliere non-formale de educatie antreprenoriala.

Evaluarea va fi facuta de un catre un juriu de specialitate. Cele 10 echipe castigatoare vor fi anuntate pe site-ul www.taraluiandrei.ro, sectiunea Scoala lui Andrei, in luna septembrie si vor primi cate o finantare de 5.000 de euro pentru implementarea proiectelor si laptopuri pentru cadrele didactice coordonatoare.

In plus, primele 20 de echipe (cate zece pentru fiecare ciclu de invatamant) vor primi kit-uri multimedia pentru scoala (videoproiector, laptop, ecran de proiectie). Toate echipele care au inscris proiecte eligibile vor fi premiate cu kit-uri educationale pentru scoala, iar cadrele didactice vor beneficia de diplome recunoscute de catre organizator si Ministerul Educatiei Nationale.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.