PETROM: Noi oportunitati de finantare pentru romanii cu idei sustenabile

In cea de-a doua sesiune a competitiei Idei din Tara lui Andrei, Petrom continua sa sustina ideile care ii inspira pe cei din jur si schimba in bine comunitatile din Romania. Astfel, pana pe 14 octombrie, romanii cu spirit de initiativa (persoane fizice, organizatii nonguvernamentale, institutii publice, precum si cele de invatamant) sunt invitati sa isi inscrie ideile pe site-ul www.taraluiandrei.ro, sectiunea Idei din Tara lui Andrei. Aceasta a doua sesiune a competitiei Idei din Tara lui Andrei ofera finantari de peste 84.000 euro. In prima sesiune a competitiei de proiecte Idei din Tara lui Andrei, desfasurata in perioada 20 mai – 24 iunie, au fost depuse peste 160 de solutii pentru rezolvarea problemelor Romaniei. Dintre acestea, 10 au primit finantare Petrom in valoare de 75.320 euro.

“Idei din Tara lui Andrei s-a nascut din dorinta noastra de a-i face pe romani sa gandeasca pe termen lung. Raspunsul primit din partea celor peste 160 de romani cu spirit de initiativa care si-au inscris ideile lor sustenabile in prima editie a competitiei ne arata ca in Romania exista oameni care vor sa aduca o schimbare majora in vietile celor din jur si care vor sa se implice in dezvoltarea Romaniei. Ne dorim ca si in aceasta editie a competitiei sa descoperim determinarea, implicarea si dedicarea altor initiatorilor”, a declarat Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate – Petrom.

Tara lui Andrei sustine proiecte inspirand comunitatile din Romania sa intre in actiune si sa-si schimbe viata in domenii cheie: crearea de locuri de munca, acces la educatie non-formala si cultivarea spiritului civic. Valorile Tarii lui Andrei sunt spiritul civic, spiritul de intreprinzator, educatia (non-formala) si inovatia.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.