PETROM: Tabara din Tara lui Andrei va primi in acest an 400 de elevi

Tabara din Tara lui Andrei va reuni in acest an 400 de elevi, membri ai celor 17 echipe castigatoare din competitia de proiecte Scoala lui Andrei. Elevii provin din 12 judete, respectiv: Valcea, Buzau, Prahova, Teleorman, Bihor, Giurgiu, Galati, Dambovita, Bacau, Arad, Dolj si Constanta. Desfasurata la Bran in intervalul 21 iulie – 24 august, editia din acest an a Taberei ii invita pe elevi la joaca pentru a-si depasi limitele. Le vor fi puse la dispozitie ateliere nonformale pentru stimularea creativitatii si a imaginatiei, notiuni de antreprenoriat si idei sustenabile pentru dezvoltarea comunitatilor din care fac parte. Elevii vor fi impartiti in patru serii si timp de sase zile. Micii antreprenori vor fi provocati sa se implice si sa-si foloseasca imaginatia, ideile urmand a se materializa in doua parcuri tematice pe temele Cirque du Andrei, ispirat din farmecul spectacolelor pregatite de celebra companie Cirque du Soleil si Insula Misterioasa, inspirata din romanul cu acelasi nume semnat de catre Jules Verne.

“Tabara din Tara lui Andrei este un proiect de suflet, pe de o parte pentru ca intalnim energia si imaginatia copiilor, pe de alta parte pentru ca suntem martorii unor schimbari de atitudine si mentalitate. Inovatia, curajul si implicarea stau la baza schimbarii, iar Tabara din Tara lui Andrei, isi propune sa-i inspire pe participanti pentru a se transforma intr-o resursa valoroasa pentru comunitatea lor”, a declarat Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate Petrom.

Cat timp vor fi in Tabara, cei 400 de elevi vor invata sa negocieze, sa faca investitiile potrivite, sa administreze un buget, sa promoveze parcurile pentru a atrage cat mai multi vizitatori etc. Toate aceste informatii vor putea fi folosite mai tarziu de cei mici pentru implementarea proiectului lor de schimbare in bine a comunitatii.

De asemenea, cadrele didactice coordonatoare care au inscris proiecte in Scoala lui Andrei au participat la cursuri de management de proiect si comunicare online.

In cinci ani de Tabara din Tara lui Andrei, peste 2.600 de elevi si 170 de cadre didactice au aflat ca sta in puterea lor sa schimbe lumea in care doresc sa traiasca.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.